Czerwone Korale Super Delicje Herbata Czarna
Sposób parzenia
Opis herbaty
Herbata Czerwone Korale to herbata czarna z kategorii super delicje, w połączeniu z ciemnymi polskimi owocami takimi jak: czarna i czerwona porzeczka, malina oraz wiśnia. Owoce niczym perełki ozdabiają susz, a tuż po zaparzeniu oddają swoje walory do cudnie aromatycznego naparu. Z pewnością warto ją spróbować.
Składniki
Herbata czarna Ceylon BOP1, czarna porzeczka, czerwona porzeczka, malina liofilizat, wiśnia liofilizat, aromat
Sposób przechowywania
Przechowywać w zamkniętym opakowaniu, w suchym i chłodnym miejscu
Kraj pochodzenia
Sri Lanka
Sposób przygotowania
- Czerwone Korale Super Delicje należy parzyć 2-3 min, w temperaturze wody 95 °C.
- Proponowana dawka to pół łyżeczki/filiżanka.